Mekke’deki Feci Kazada Ölü Sayısı 87 Oldu

Kabe’de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram’da bulunan bir vincin hacı adaylarının üzerine düşmesi sonucu meydana gelen kazada ölenleri…

Mekke’deki Feci Kazada Ölü Sayısı 87 Oldu

Kabe’de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram’da bulunan bir vincin hacı adaylarının üzerine düşmesi sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 87’ye yükseldi. Mekke’deki sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram’da bulunan bir vinç hacı adaylarının üzerine düştü. Feci kazayla ilgili açıklama yapan Suudi Sivil Savunma Kurumu, ölü sayısını ilk olarak 15 olarak açıkladı. Kurum daha sonra yaptığı açıklamada kazada ölen sayısının 62’ye yükseldiğini duyurdu. Suudi Hükümeti yetkililerince yapılan son açıklamaya göre ise, kazada 87 hacı adayı hayatını kaybetti, 184 hacı adayı da yaralandı. Öte yandan, 2 Türk hacı adayının kazada hayatını kaybettiği 15 Türk hacı adayının ise yaralandığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X