Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Meksika’da zafer Ogier’in

Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın üçüncü yarışı Meksika Rallisi’ni Sebastien Ogier kazandı.

Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın

Fransız pilot, 344 kilometre ve 22 özel etaptan oluşan mücadeleyi 3 saat 53 dakika 58 saniyede tamamladı. Sezonun ilk yarışı olan Monte Carlo’yu da kazanan Fransız pilot, bu sonuçla ikinci kez podyumun en üst basamağında finiş gördü.

İspanyol pilot Dani Sordo, Meksika Rallisi’ni liderin 1 dakika 3 saniye arkasında ikinci olarak tamamladı. Yarışta üçüncü Kris Meeke oldu. 

Dünya Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı 5-8 Nisan tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek. Bu yıl 13 farklı ülkede gerçekleşecek Dünya Ralli Şampiyonası, 7 yıllık bir aranın ardından 13-16 Eylül tarihleri arasında Türkiye’ye de uğrayacak ve motor sporları tutkunlarına Marmaris’te unutulmaz anlar yaşatacak. 2018 Dünya Ralli Şampiyonası, 18 Kasım’da Avustralya’daki yarışla son bulacak. 


Avatar Seç KAPAT
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol da, Bursaspor Vakfı üyeleri arasına
Sıradaki Haber Bursaspor Vakfı’na yeni üye