Meksika’dan işbirliği çağrısı

Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coqui, Bursa gezisi kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Meksika’dan işbirliği çağrısı

Büyükelçi Coqui’yi, Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık karşıladı. Meksika Büyükelçisi Coqui’ye, ziyarette, Ticaret Ataşesi Jorge Cruz da eşlik etti.

Bursa’yı sevdiğini ve kentin tarihi dokusunu çok beğendiğini söyleyen Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coqui, Meksika ile Türkiye arasındaki işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi. Büyükelçi Coqui, Bursa’nın otomotivde öncü olduğunu bildiğini ifade ederek, Meksika ile Bursa arasında ticari, kültürel, turizm ve eğitim alanlarında çalışmalar yapabileceklerini vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık da Meksika Büyüelçisi Martha Barcena Coqui’ye Bursa’yı tanıtarak, kentin köklü tarihi, turistik değerleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin kente değer katan yatırımları hakkında bilgiler verdi. Başkanvekili Karlık, ziyarette Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coqui’ye Bursa’ya özgü hediyeler takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X