Melek Hu ‘devam’ dedi

Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil eden tek Türk masa tenisçi olan Melek Hu, Avrupa’da şampiyonluk hedefleyen Büyükşehir Belediyespor’la sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Melek Hu ‘devam’ dedi

Geçtiğimiz yıl masa tenisinde ETTU Cup’ta final oynayan, bu sezon ise aynı kupada şampiyonluğu hedefleyen Büyükşehir Belediyespor milli sporcusu ve masa tenisinde Türkiye’nin tek olimpiyat sporcusu olan Melek Hu ile 1 yıl daha sözleşme yeniledi. 

Milli sporcunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatan imza töreni Fethiye Spor Kompleksi’nde yapıldı. Melek Hu ile sözleşme yeniledikleri için mutlu olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, şunları söyledi:

TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ

 

“ETTU kupasında yarıfinale yükseldik ve başarımızı kupayla taçlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyoruz. Bu konuda da ülkemizin bu branştaki tek olimpiyat sporcusu olan Melek Hu ile sözleşmemizi uzattık. Hem ülkemizin hem de Bursa’mızın adını dünyaya duyurmak için başarılarımız ardı ardına gelecek. Bursalıların ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin kat kat karşılığını başarılarımızla ve kupalarımızla vereceğiz.”

 

Milli sporcu Melek Hu sözleşmeyi uzatmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, ETTU Kupası’nda şampiyon olmak istediklerini ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde iyi sonuçlar elde etmek istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güney, Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Baş Antrenörü Mehmet Aslan’ın da katıldığı törende Melek Hu kendisini 1 yıl daha yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X