Melihat Gülses sevilen şarkıları seslendirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü, usta sanatçı Melihat Gülses’in de sahne aldığı sezon açılış konseriyle dinleyicilerle buluştu.

Melihat Gülses sevilen şarkıları seslendirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü, 2021-2022 sanat sezonuna Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserle merhaba dedi.

Şef Salih Berkmen yönetimindeki Türk Sanat Müziği Bölümü İcra Heyeti, birinci bölümde Sultân-i Yegâh makamında fasıl seslendirdi. Solistler Ümit Tok ve Elif Hanoğlu, seslendirdiği şarkılarla izleyicilerden tam not aldı.

İkinci bölümde ise sevilen sanatçı Melihat Gülses, şarkılarıyla Bursalı mûsıkî severlere sanat dolu bir gece yaşattı. Bestekâr- sanatçı Necip Gülses ve Devlet Sanatçısı Kutlu Payaslı’nın da misafir olarak yer aldığı konserin sonunda, sanatçı Melihat Gülses ve Şef Salih Berkmen’e çiçeklerini, Türk Sanat Müziği Bölüm Başkanı İlker Cansevdi takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X