Meltem çok mutlu

İzmir’de gerçekleştirilen Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası yarıfinallerinde mücadele eden Bursa Meltem Koleji, tüm rakiplerini yenerek final grubunda mücadele etmeye hak kazandı.

Meltem çok mutlu

İl Birinciliği’nde dereceye girerek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan, ardından Balıkesir Erdek’teki grup maçlarının hepsini kazanan Bursa ekibi, İzmir, İstanbul ve Muğla ekiplerinin katıldığı yarıfinal grubunda da başarılı sonuçlara imza attı. 3 maçını da kazanan Meltem Koleji, final biletini de kaptı.

FİNAL ALANYA’DA

Geçtiğimiz sezon miniklerde Türkiye şampiyonu olmayı başaran Bursa ekibi, bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla 22-27 Haziran tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası final grubunda mücadele etmeye hak kazandı. Okul-kulüp işbirliğini en iyi şekilde sürdürdüklerini ifade eden Bursa Meltem Koleji Genel Müdürü Haydar Bektaşoğlu “Bizlerin sürekli yanında olan velilerimizi ve başarıda büyük pay sahibi antrenörümüz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Ali Yılmaz’ı bizlere yaşattıkları başarı ve gurur dolayısıyla teşekkür ediyorum. Takımımıza finallerde başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X