Memur-sen’den Şirin’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu Manisa Kız Yurdu Müdürü olarak atanan…

Memur-sen’den Şirin’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu Manisa Kız Yurdu Müdürü olarak atanan Mehtap Şirin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Sofuoğlu’na Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları, Eğitim-Bir-Sen Manisa şube yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler ilçe yönetimi, Memur-Sen/Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu üyeleri eşlik etti. Gerçekleştirdiği ziyarette 3 Ağustos’ta başlayan Toplu Sözleşme görüşmelerine değinen Sofuoğlu, “Yetkinin ve inanmışlığın getirdiği gücümüzle bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. Sendikacılığı hak arama platformu ve mesleki dayanışma biçimi olarak görüyoruz. 3 Ağustos’ta hükümetle toplu sözleşme masasına oturduk ve taleplerimizi ilettik. İlk gün itibariyle görüşmelere kazanımlarla başladık. 2005’ten sonra işe başlayan memurlar için geçerli olan 1 derece ve eş durumu özründe 3 yıllık süre şartının esnetilmesi talebimizi kazanıma çevirdik. Memur-Sen olarak kazanımlarımızdan asla taviz vermeden, geri gitmeden yeni kazanımlar üreterek, erdemli sendikal yolculuğumuzu sürdüreceğiz. İnsan hayatına temas eden, insan hayatını kolaylaştıran her türlü faaliyetin içinde olacağız.” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kredi Yurtlar Kurumu Manisa Kız Yurdu Müdürü Mehtap Şirin ise ziyaretlerinden dolayı Sofuoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X