Memura göl manzaralı ev

Memur-Sen üyeleri, Serpa İnşaat tarafından Akçalar’da inşa edilen evlerle uygun fiyatlarla ev sahibi olmaya hazırlanıyor. Projenin, 2017’de Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Memura göl manzaralı ev

ASLIHAN AYDIN

Serpa İnşaat tarafından Akçalar’da yapılan Göl Vadi Sitesi’nin örnek dairesinin açılışı dün gerçekleştirildi. Serpa İnşaat Ortaklarından Yavuz Öztürk, 1998 yılında Serpa Decorium’u kurduklarını ve 18 yıldır ev dekorasyonu ile ilgili tüm hizmetleri verdiklerini vurguladı.

Öztürk, 3 mağazaları bulunduğunu kaydetti. Bu yılın başında da Göl Vadi projesiyle inşaat sektörüne adım attıklarını ifade eden Öztürk, “Memur-Sen üyelerine yönelik olarak sat-yap mantığı ile dairelerin yüzde 80’ini satarak başladık. Proje, toplamda 148 daireden oluşuyor. Arsayı kat karşılığı aldığımız için bize ait 106 dairenin 85’ini Memur-Sen üyelerine ayırdık. Tüm daireler 3+1 olup, 130 metrekare kullanım alanı bulunuyor” dedi.

 

Öztürk, mobilya hariç evin tüm dekorasyonunu tamamlayarak, önümüzdeki yıl mayıs ayında konutları teslim edeceklerini söjledi. Akçalar’ın yatay mimariye sahip bir bölge olduğunu anlatan Öztürk, “Hem havası hem göl manzarası ve şehrin batıya doğru gelişmesi nedeniyle öne çıkan yerlerden biri olduğu için ilk projede bu bölgeyi tercih ettik” diye konuştu.

İKİNCİ ETABI YAPILACAK

Serpa İnşaat Ortaklarından Yusuf Öztürk, “Memur-Sen üyelerinin ‘Bu fiyatlara bu daireyi nasıl satın aldık’ diyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Yılda 2 bine yakın iç dekorasyon hizmeti de verdiklerini kaydeden Yusuf Öztürk, “Bu bizim ilk inşaat projemiz, bu yüzden çok özendik. Tamamı 1’inci sınıf malzemeden, en düşük fiyat garantisiyle sunduk. 11 dönüm üzerine kurulu site, 3 dönüme yakın yeşil alana sahip. Bu bizim imzamız olacak. Bursa yeni bir inşaat firmasını kazandı” dedi. Göl Vadi Sitesi’nin 2’inci etabının da yapılacağını duyuran Öztürk, “İkinci projemiz için mevcut sitenin hemen yanında 110 dairelik anlaşma yapıldı. 139 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak” ifadelerini kullandı.

ÜYEYE FAYDA SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendikanın burada kazanç sağlamadığını, örgütlü kitleyi, ilgili muhatabı ile buluşturarak üyeye katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Üyeye daha faydalı olmak için çalıştıklarını savunan Yalçın, “Bizim işimiz ticaret veya siyaset değil. Üyemizin refahını yükseltmek” diye konuştu. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker de, Bursa’da 28 bin üyelerinin bulunduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti: “2010 yılında Yunuseli’nde üyelere yönelik konut yapılmıştı, 2011’de teslim edildi. İnşallah burada da Serpa İnşaat, kendini ispat edecek. 2’inci etap için de üyelere yönelik çalışmalar yapıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X