Memura seyyanen 850 TL brüt zam

Mudanya Belediyesi’nde görevli 63 memur, yapılan sözleşme ile maaşlarına seyyanen 850 TL brüt zam aldı.

Memura seyyanen 850 TL brüt zam

ÖMER BİLİK

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Bursa Şube Başkanı Sami Yıldız ve İşyeri Temsilcisi Necmettin Yiğit arasında imzalanan sözleşme ile en düşük ve en yüksek memur ücretlerine bir yıllığına seyyanen 850 TL brüt zam yapıldı. Sosyal hakların ise geçtiğimiz yıl yapılan sözleşmedeki gibi aynen devam edileceği öğrenildi.

ÖNCE KAZANACAĞIZ

Belediye’de çalışan memurların da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Başkan Türkyılmaz, “Yasaların dediği şekilde bugün sözleşmemizi imzaladık. Önümüzdeki yıl hem işçi hem de memurlarla yapacağımız sözleşmeler, Türkiye’nin en iyi sözleşmeleri olacak. Bu Hayri Türkyılmaz sözü. Bunu hep birlikte göreceğiz, üreteceğiz, kazanacağız, hak edeceğiz, hak verilmezse birlikte alacağız. Ama hak etmeden almak, hele hele birilerinin lütuf gibi sunması olmayacak” dedi. 

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol da, “Bu sözleşmenin imzalanmasında başkanınız Türkyılmaz’ın emekten yana tavır alması, iradeye uyması, bizim için çok anlamlı ve önemlidir” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X