Menajer Bilecan Gago ve Bakambu için kampta

Bakambu ve Traore’nin menajeri Ali Bilecan, Almanya’da Başkan Bölükbaşı’yla bir araya geldi. Gündem Bakambu’nun Villarreal’e transferi ve Fernando Gago’ydu.

Menajer Bilecan Gago ve Bakambu için kampta

Başkan Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman’ın kampta olması nedeniyle menajerler adeta Almanya’ya akın ediyor. Hemen hemen her gün bir menajer kamp yapılan otele gelip Bölükbaşı ve Kocaman’la görüşürken, bazıları da telefonla futbolcu öneriyor.

 

BİLGİ  VERDİ

Yeşil beyazlı takımın talip olduğu Fernando Gago’yla ilgili de menajer Ali Bilecan, bilgi vermek amacıyla kampa katıldı. Bölükbaşı’na yaptıkları temasları anlatan Bilecan’ın aynı zamanda Bakambu’nun Villarreal’e transferiyle ilgili de görüşmelerini Marienfeld’de sürdürdü. Gago’nun maliyetinin 3.5 milyon Euro olduğu Bursaspor’un ise 1.5 milyon Euro verdiği öğrenildi. 

TRAORE’DEN MEMNUNLAR

Ali Bilecan aynı zamanda takasta kullanılması düşünülen Bakaye Traore’nin durumuyla ilgili de yönetim ve teknik heyetle görüştü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Traore’den memnun olduğunu iletmesi üzerine bu konu şimdilik rafa kaldırıldı. Ancak, Aatıf ve Ümit Kurt transferlerinde bir gelişme olması halinde Sivasspor’a Traore verilebilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X