‘Menajerleriyle görüşeceğiz’

Bursaspor’un Almanya kampında kulübün televizyonuna değerlendirme yapan, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, bu hafta içerisinde takıma 1-2 oyuncu daha dahil edeceklerini söyledi. Başkan Recep Bölükbaşı, Hamburg

‘Menajerleriyle görüşeceğiz’

Recep Bölükbaşı, “İlk maçımızdı. Oyuncuların birbirlerine uyumu güzeldi. Bursaspor’un bu sezon geçen yıla oranla daha iyi olacağına inanıyorum. Bugün almayı düşündüğümüz 1-2 oyuncunun menajeriyle görüşeceğiz. Ondan sonra Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa finaline kilitleneceğiz. Müzemizde olmayan tek bu kupayı almak istiyoruz” dedi. 

Geçen sezon belirlenen eksik yerlere nokta atışları yaptıklarına dikkat çeken Recep Bölükbaşı, “Alternatif oyuncularımız çoğaldı. Bir de Avrupa’da menajerlerin Bursaspor’u çıkış takımı olarak görmeye başladı. Bu da kulübümüzün geleceği açısından önemli. Kısa bir süre içerisinde Bursaspor FM’i de devreye sokacağız” şeklinde konuştu. 

KOCAMAN: UYUM MÜKEMMEL 

Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, “Eksiklerin görülmesi açısından Hamburg maçı yararlı oldu. Eksiklerimizi gördük. Buralara bu hafta içinde takviyeler yapacağız. En iyisini, takıma hemen uyum sağlayacak isimleri almak istiyoruz. Sivok, Necid ve Jorquera ne kadar kaliteli isimler olduğunu gösterdiler. Kamp merkezi olarak burası harika. Önümüzdeki yıllarda da burada kalabilmek için teknik direktörümüzle görüştükten sonra rezervasyon yaptıracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X