Menderes’te Onlarca Vatandaş İftar Programında Buluştu

İzmir’in Menderes ilçesinde kurulan iftar sonrası, onlarca vatandaşı bir araya getirdi. Ödemiş ilçesinde Ramazan ayının ilk günü onlarca vatandaş…

Menderes’te Onlarca Vatandaş İftar Programında Buluştu

İzmir’in Menderes ilçesinde kurulan iftar sonrası, onlarca vatandaşı bir araya getirdi. Ödemiş ilçesinde Ramazan ayının ilk günü onlarca vatandaş Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda buluştu. Gençlik Parkı’nda düzenlenen iftar etkinliğinde, vatandaşlar orucunu hep birlikte açmanın heyecanını yaşadı. Yoğun katılımın sağlandığı iftar yemeğinin ardından misafirlere Osmanlı şerbetinin ikram edildiği etkinlikte ayrıca “Çay Bizden Sohbet Sizden” etkinliği de gerçekleştirildi. Çocuklara ise, pamuk şeker ve macun ikram edildi. İftar programında konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğimiz 11 ayın sultanı Ramazan’da biz de belediye olarak kalpleri birleştirdik. Geçen yıl başlattığımız iftar sofrası etkinliğimizi bu yılda devam ettiriyoruz. Yaptığımız iftar organizasyonuyla ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşıyoruz. Allah tutuğumuz oruçları, ettiğimiz dualara kabul etsin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X