Menderes’te Zabıta Göz Açtırmıyor

On bir ayın sultanı Ramazan nedeni İle Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki iş yerlerinde denetimlerine ağırlık verdi. Özell…

Menderes’te Zabıta Göz Açtırmıyor

On bir ayın sultanı Ramazan nedeni İle Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki iş yerlerinde denetimlerine ağırlık verdi. Özellikle gıda işiyle uğraşan işletmelerde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, sağlık ve hijyen konularında denetimler gerçekleştirirken, fırınlarda da gramaj kontrolleri gerçekleştiriyor. “HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK” Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, önceliklerinin sağlık olduğunu belirterek, “ Ramazan ayıyla birlikte zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen denetim çalışmalarına yoğunluk verdik. İlçemizde yer alan işletmelerimizde gerçekleştirilen denetimlerde ruhsat, fiyat tarifesi, hijyen, gramaj konularına dikkat ediliyor. Her şeyin başı sağlık, bu nedenle gıda işi ile uğraşan işletmelerimizde sıkı denetimler gerçekleşiyor” dedi. “7/24 DENETİMLER SÜRECEK” Ramazanın ilk gününden itibaren denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Soylu, “Ramazan ayı boyunca ekiplerimiz 7-24 denetimlerini sürdürecek. Vatandaşımızın mağdur olmaması için her türlü uygulamayı yapıyoruz. Şu ana kadar süren denetimlerde herhangi bir soruna rastlanmadı. Esnaf kardeşlerimize de duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X