Mensucat’ta hedef 1. Amatör Küme

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin öncülüğünde yeniden aktif futbol yaşamına dönen kulüp, bu sezon 2. Amatör Küme’de şampiyon olmak istiyor.

Mensucat’ta hedef 1. Amatör Küme

Bursa amatör futbolunun en köklü kulüplerinden olan Mensucatspor 2016-2017 sezonu açılışını önceki gün Hüdevandigar Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Aytepe’nin öncülüğünde yeniden aktif futbol yaşamına gönen kulüp, bu sezon A takım olarak da 2. Amatör Küme’de yer alacak. Teknik çalıştırıcılıklarını Samim Uyar ve Cemil Koç’un yaptıkları Mensucatspor, A takımın yanı sıra U-15, U-16, U-17 Yaş Lig’lerinde de boy gösterecek.

EN İYİSİNİ YAPACAK

Mensucatspor’un yıllar sonra yeniden Bursa futboluna kazandırılmasında büyük pay sahiplerinden olan Başkan İbrahim Öztürk, sezon açılışında yaptığı konuşmada, ‘2016-2017 sezonunda kulüp olarak en iyi mücadeleyi vermek için çalışacağız. Ben ve yönetimdeki değerli arkadaşlarım her ne gerekiyorsa her zaman elini taşın altına sokacak. Genç takımlarımızda üst sıraları, A takımda ise ilk senemizde şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükselmek istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kuvvete sahibiz’ dedi.

Mensucatspor yeni sezon hazırlıklarına antrenörler Samim Uyar ve Cemil Koç’un nezaretinde Büyükşehir Belediyesi Hüdevandigar Spor Tesisleri’nde yapılan çalışmayla start verdi.

Sezonun ilk antrenmanına Mensucatspor Kulübü yöneticileri beraberinde getirdikleri baklavaları futbolculara ikram ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X