Merak etmeyin bu takım başarır

Türkiye-Hırvatistan maçını Parc des Princes Stadı’nda izleyip Milliler’e destek veren Çağlar, “Türk bayrağının böylesine önemli bir organizasyonda dalgalanması gurur verici. Fatih Terim ve öğrencilerinin yenilgiye rağmen yüzümüzü güldüreceğine inanıyorum”

Merak etmeyin bu takım başarır

Devlet Eski Bakanı ve Bursaspor’un efsane başkanlarından Cavit Çağlar, A Milli Takımımız’ın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda başarılı olacağına inandığını söyledi… Ay yıldızlı ekibimizin D Grubu’nda Hırvatistan ile Paris’te oynadığı ilk maçını Parc des Princes Stadı’nda izleyerek Milliler’e destek veren Çağlar, “Türkiye’nin Milli Takım için tek vücut haline gelmesi gerçekten çok güzel” diye konuştu.

GURUR KAYNAĞIMIZ

Türk bayrağının böylesine önemli bir organizasyonda dalgalanmasının gurur verici bir olay olduğunu vurgulayan Cavit Çağlar, “İnşallah iyi neticelerle bu coşkuyu taçlandırırız. Futbol, hele hele Milli Takım hepimizin moral ve gurur kaynağı. Ben Fatih Terim ve öğrencilerinin bugünkü sonuca rağmen başarı elde edeceğine inanıyorum. Kupa için konuşmak belki erken olabilir ama bu çocukların o yolda ilerleyeceklerinden şüphem yok” dedi.

Mustafa Çağlar: Gruptan çıkarız

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar da, Parc des Princes Stadı’ndaki mücadeleye eşi Başak Çağlar ve TFF Başkanvekili Nihat Özdemir’le birlikte geldi. Çağlar, EURO 2016’da olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Öncelikle buranın keyfini çıkartalım. Ben gruptan çıkıp finallere doğru gideceğimizi düşünüyorum” dedi.

Parc des Princes’e ünlü akını

Paris Parc des Princes Stadı’na Türkiye’den adeta akın vardı… Türkiye Futbol federasyonu yönetim kurulunun yanı sıra, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusü Müftüoğlu ve bazı hakemler, Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Milli Takım’ın eski teknik adamlarından Mustafa Denizli dikkat çeken isimlerdi. Fatih Terim’in eşi Fulya Terim ve kızları Merve ve Buse Terim de Milli Takıma destek vermek için tribündeki yerlerini almışlardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X