Meral Akşener 2 gün Bursa’da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Bursa’ya geliyor. ‘‘Türkiye’nin tüm ilçelerini gezme” projesi kapsamında Haziran’a kadar 18 şehrin ilçelerine, Ekim ayına kadar ise 81 ilin ilçelerine gitmeyi planlayan Akşener, yarından itibaren Bursa’da 2 gün kalacak ve esnafı ziyaret edecek.

Meral Akşener 2 gün Bursa’da

İYİ Parti’nin ilçe başkanlıklarına da gidecek olan Akşener, partililerle buluşacak. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti’nin seçime girdiği 6 ilçeye daha önce giden Akşener, bu kez seçimden sonra gidemediği ilçelerde temaslarda bulunacak. Akşener, hava muhalefeti nedeniyle dağ ilçeleri Keles, Harmancık, Büyükorhan ve Orhaneli ziyaretlerini ise daha sonra ziyaret edecek.

YARINKİ PROGRAM KESTEL, GÜRSU VE NİLÜFER’DE…

Yarın sabah saat 10.00’da Kestel Meydan’ında esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Akşener, ardından İYİ Parti Kestel İlçe Başkanlığı’na gidecek. Saat 11.30’da Gürsu’ya geçecek olan Akşener, burada da esnafla sohbet ettikten sonra, ilçe başkanlığında partililerle buluşacak. Saat 13.30’da Yıldırım da Tayyareci Mehmet Ali Caddesi esnafı ve ilçe başkanlığına gidecek olan Akşener, ardından 15.30’da Görükle’deki öğrencilerle bir araya gelecek, esnafı dinleyecek. Akşener, yarınki programını saat 17.30’da İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda sonlandıracak.

CUMA HANLAR BÖLGESİ, MUDANYA VE GEMLİK…

İYİ Parti lideri Akşener’in cuma günü programında ise ilk ziyaret saat 10.30’da Ulucami, Kapalı Çarşı, Uzun Çarşı ve Kozahan esnafına yapılacak. Daha sonra partisinin ilçe başkanlığına gidecek olan Akşener, ardından saat 14.00’de Mudanya Hâl Kahvesi ve Belediye İş Hanı esnafıyla buluşacak, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’nın da yeni bina açılışını gerçekleştirecek. Saat 16.30 ile 18.30 arasında Gemlik’e hareket edecek olan Akşener, burada ise ilk olarak Umurbey ve Celal Bayar anıtını ziyaret edecek. İstiklal Caddesi’nde esnafla sohbet edecek olan Akşener, ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından Bursa’dan ayrılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X