Mercedes’ten  ilginç model

Mercedes, 118 yıl önce ürettiği 35 PS modelini geleceğe taşıyacak olan Vision Mercedes Simplex konsept tasarımını paylaştı. Orijinaline sadık kalınarak tasarlanan yeni konsept model, basit tasarım çizgilerine sahip. 

Mercedes’ten  ilginç model

Yeni bir görünüm kazanan otomobil sade ve şık görünüyor. İlk görünüşte bile nostalji havasını yaşatan konsept 35 PS, tekerlekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aracın ızgara kısmı da ilginç kısımlardan birisi.

Rose Gold renkli bir çerçeveyle çevrilen ızgara bölümünde, 20. yüzyılın başlarındaki Mercedes logosunu dijital olarak gösteren üç boyutlu bir ekran yer alıyor.

Aracın iç kısmındaki gösterge paneli ise radikal bir şekilde basitleştirilmiş durumda. Sürücüler artık yalnızca ihtiyacı olan bilgileri görebilecek. Direksiyon kolunun tasarımı ise gemilerden esinlenilmiş gibi. Aracın siyah ve beyaz karışımı rengi, bir kontrast oluştururken mavi iç döşeme aracı daha şık hale getiriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X