Mercure’de ilk servis yapıldı

Bursa’nın ilk ve tek multiconcept oteli Mercure Bursa The Plaza, pandemi sürecinde tedbir amaçlı kapalı tuttuğu restaurantları ‘Da Vittorio Ristorante Italiano’ ile ‘Olympos Roof Restaurant & Bar’da önceki gün konuklara ilk servis yapmanın heyecanı yaşandı.

Mercure’de ilk servis yapıldı

RIDVAN DEMİR

Yüksek müşteri memnuniyeti ile konuklarına kusursuz ev sahipliği yapan Bursa’nın en beğenilen oteli Mercure Bursa The Plaza bünyesinde hizmet veren ‘Da Vittorio Ristorante Italiano’ ile ‘Olympos Roof Restaurant & Bar’ konuk kabul ettiği ilk günde büyük ilgi gördü. Da Vittorio Ristorante Italiano restaurantında, özel menüler ve kusursuz sunumuyla büyük beğeni toplayan ünlü İtalyan şefi Vittorio Sindoni’nin pandemi sonrası hazırladığı menüler tüm konuklardan tam not aldı. Yaptığı birbirinden lezzetli yemekler hakkında konuklarına ufak tüyolar da veren şef Sindoni, yemek servisinin her aşamasını bizzat kendisi yaparak konuklarına hijyen konusunda güven sağladı.

RAHATLIKLA GELEBİLİRLER

Covid-19 dönemi sonrası açılış gününde şefi olduğu Da Vittorio Ristorante Italiano restoranında temizliğe ve hijyene büyük önem veren İtalyan şef Sindoni, tüm konukların rahatlıkla gelebileceklerini söyledi. Şef Sindoni, konukların kendilerini evlerindeki gibi hijyenli hissetmeleri için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Mercure Bursa The Plaza Da Vittorio Ristorante Italiano şefi Vittorio Sindoni

HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIK

Bursa’nın en gözde 5 yıldızlı multi concept tesisi Mercure Bursa The Plaza içerisinde hizmete yeniden açılan, ‘Da Vittorio Ristorante Italiano’ ve ‘Olympos Roof Restaurant & Bar’ yaklaşık 80 günlük zorunlu aranın ardından ilk konuklarını ağırladı. Mercure Bursa The Plaza Genel Müdür Yardımcısı Ercan Tavşan, ‘Konuklarımızı otelimizde ağırlamak için heyecanlanıyoruz. Pandemi sonrası temizlik konusunda otel bünyesinde sıkı tedbirler aldık. Konuklarımızı ağırladığımız sırada konumlandırdığımız yer işaretçileri sayesinde sosyal mesafeyi aşmıyoruz” dedi.

Mercure Bursa The Plaza Genel Müdür Yardımcısı Ercan Tavşan

TEMASSIZ MENÜLERE GEÇTİK

Masalar arası mesafeyi en az 1 buçuk metreye çekerek temassız menülere geçtiklerini dile getiren Tavşan, ‘’Sterilizasyon konularında önemli çalışmaları her gün yapıyoruz. Otelimizin her bir köşesi ve restorantlarımızı her gün düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza virüs önlemleri kapsamında, gün içerisinde belirli aralıklarla ateş ölçümü yapıyoruz. Maske ve eldiven en hassas noktamız” diye konuştu. Tavşan, kendilerini tercih edecek tüm konukların içlerinin rahat olması için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Mercure Bursa The Plaza Mutfak Şefi Sait Kaplan, Covid-19 pandemisi sonrası kendilerini tercih edecek olan müşterilerine hijyenik bir ortam ve birbirinden lezzetli menüler hazırladıklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X