Merinos’a Mütareke freni: 1-1

Kazandığı taktirde grupta 2. sıraya yerleşecek ve zirve için İznikspor’un ensesine gelecek yeşil beyazlılar, kümede kalma mücadelesi veren Mütarekespor’la berabere kaldı.

Merinos’a Mütareke freni: 1-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Lig A Grubu’nda play-off potasında bulunan Bursa Merinos, düşme hattında bulunan 1922 Mütarekespor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puandan oldu. Merinos Sahası’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısında iki takımda girdiği fırsatları değerlendiremeyince devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

Goller geldi!

İkinci yarıda takımlar gol için daha fazla risk aldığı bölümlerde 58. dakikada Yakup attığı golle Bursa Merinos’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra rakip kaleye yüklenene Mütarekespor, 78. dakikada Erkan’ın attığı golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Mudanya ekibinde golün sahibi genç oyuncu Erkan, 88’de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçta başka gol olmayınca 1-1’lik skorla iki takım puanları bölüştü.

SAHA: Merinos

HAKEMLER: Halil Barlas (**), Ali Kahrıman (**), Emre Altın (**)

GOLLER: Dk.59 Yakup (B.Merinos), Dk.78 Erkan (Mütareke)

KIRMIZI KART: Dk.88 Erkan (Mütareke)

BURSA MERİNOSSPOR: Tarkan (**), Semih (**), Muharrem Cinan (*) (Dk.67 Semih *), Gururcan (**), Muharrem Türe (**), Muhammet (*), Abdülselam (*), Tuğrul (*) (Dk.67 Oğuz *), Alpay (**), Ferdi (**), Yakup (***)

1922 MÜTAREKESPOR: Gökhan (**), Mehmet (**) (Dk.84 Furkan), Gaffur (**), Güney (**), Uğur (**), Cihan (*), Erkan (***), Haluk (**), Ömer (*), Sadullah (*), Türker (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X