Merinos’a Zafer çelmesi! 1-1

Yeşil beyazlılar uzun süre 0-0 berabere giden maçta 52. dakikada geriye düşerken puanı 60+2. dakikada bulduğu golle kurtardı.

Merinos’a Zafer çelmesi! 1-1

U-13 Yaş Ligi Klasman 2.Grup’ta ikinci sırada bulunan Bursa Merinos üst sıraları zorlayan rakibi Zaferspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda puan kaybı yaşadı. Büyük çekişmeye sahne olan ve karşılıklı ataklar şeklinde geçen ilk yarıda her iki takım da bulduğu fırsatları değerlendiremeyince devre 0-0 eşitlikle kapandı. İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyan Zaferspor 52’de Enes’in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 60+2. dakikasında Berat attığı golle durumu 1-1’e getirdi ve her iki takım da sahadan 1 puana razı olarak ayrıldı.

 

SAHA: Atıcılar-1

HAKEM: Erdinç Tufan (**)

GOLLER: Dk.60+2 Berat (Bursa Merinos), Dk.52 Enes (Zaferspor)

B.MERİNOS: Cemalettin (**), Berk (**), Orhan (**), Ömer (*), Muhammet (**), Berkay (*), Emircan (**), Yusuf (**), Berat (**), Talha (*), Bilalcan (*)

ZAFERSPOR: Burak (**), Melih (*), Seyit (**), Emir (**), Selçuk (**), Murat (*), Enes (**), Ahmet (**), Muhammet (*), İsmethan (**), Doğan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X