Merinos’ta Ramazan bir başka

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’, Merinos Park’ta bambaşka bir coşkuya adını yazdırıyor.

Merinos’ta Ramazan bir başka

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi 11 ayın sultanı Ramazan ayı, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Şehr-i Ramazan’ programı ile Merinos Parkı’nda bambaşka bir manevi atmosfere adını yazdırıyor.

 

Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Şehr-i Ramazan programının Merinos Parkı durağında vatandaşlar önce Hüseyin Goncagül ile orta oyunu keyfi yaşadı, ardından Merinos Park’ta bu yıl bir ilke imza atan ve açık alanda kurulan yaklaşık 1000 kişilik mescitte teravih namazını kıldı.

Programın son saatlerinde ise Ramazan coşkusunu Merinos Parkı’nda yaşamak isteyen vatandaşlar, İbrahim Sadri’yi izleme imkanı buldu. Sadri, seslendirdiği şiirlerle sevenlerine duygusal anlar yaşattı.

Vatandaşlar, şiirlerinde, Türkiye’deki gençlerin bakış açılarını, yaşadıklarını ve geçirdikleri süreçleri ifade eden İbrahim Sadri’yi keyifle dinleyerek huzurlu bir akşamın tadını doyasıya çıkardı.

Sadri, Bursa’da özel bir programda sevenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X