Merinosta Şavşat Rüzgarı

Bursa Şavşatlılar Derneği’nin düzenlediği 3. Kültür Gecesi ve Koro Konseri Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde çok yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Merinosta Şavşat Rüzgarı

İlk ikisi Teyyare Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve 3. Nü Merinosta gerçekleştirilen Gecede 7-14 Yaş Grubu çocukların Halk oyunu gösterisi ile başladı ve Züleyha Savaş Şefliğinde Müthiş koro konseri ile tamamladı.

Bursa Şavşatlılar Derneği’nin markası olan ŞVŞT markalı ürünlerin de tanıtıldığı gecede Bir araya gelen Şavşatlıların kulaklarının pası silindi.

Dernek Başkanı Olgun Altun’un açılış konuşmasında söylediği ” Her Şavşatlının gurur duyacağı ve herkesin de örnek alacağı dernek olma yolunda yapılmayanı yapma adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.19 Nisan da gerçekleştireceğimiz çocuk festivaline davetlisiniz. Kuracağımız çocuk kulübü ile çocuk korosu ve çocuk halk oyunu ekibi kuracağız. Sizleri bu hem o geceye hem de çocuklarımızı çocuk kulübüne kayıt yaptırmaya davet ediyoruz ve yüksek sesle diyoruz ki İyi ki Şavşatlıyız” sözleri büyük alkış topladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X