Merkel tatilde ama…

Almanya Başbakanı Angela Merkel eşi Joachim Sauer İtalya’da tatilde… Ancak Alman Bild gazetesi Merkel’in yıllardır her yaz tatilinde aynı giysiyi giydiği gerekçesiyle eleştirdi.

Merkel tatilde ama…

Gazete, İtalya’nın Güney Tyrolean dağlarında yaz tatilinde görüntülenen Merkel ve eşinin yer aldığı iki fotoğrafı yan yana koyarak, okurlarıyla paylaştı. Fotoğraflar bugüne ait olarak algılansa da, resimlerden biri geçen yıl çekilmiş. Ancak her şey aynı, tek fark Merkel’in eşinin şortu. 

Onun dışında aynı kazak, aynı gömlek, aynı şapka hatta çoraplar bile aynı… Bild gazetesi ‘Merkel’in tatlinin değişmezleri: Eşi, ve gardrobu’ tanımını yaptı.  Gazetenin derlediği habere göre Merkel sadece geçen yıl da değil 2015 ve 2014 yıllarında da tamamen aynı kıyafetlerle yaz tatiline çıkmış. Ancak bu sene Angela Merkel’in tatilde aşırı keyifsiz hali göze çarpıyor. Diğer yıllarda çekilen görüntülere göre Angela Merkel oldukça mutsuz görülüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X