Merkezefendi Belediyesi Çalışanlarının Tazminat Mutluluğu

Merkezefendi Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanlığı arasında, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge T…

Merkezefendi Belediyesi Çalışanlarının Tazminat Mutluluğu

Merkezefendi Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanlığı arasında, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Merkezefendi Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Fatih Işık, Ayhan Mazıoğlu, Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt, Memur-Sen Denizli Temsilcisi Osman Tavşan ve memurlar katıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kültürel ve sosyal belediyecilik bakımından marka olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi. Bu başarıda büyük emeği olan belediye personeline katkı koymak anlamında yetkili sendika ile uzlaştıklarınıda ifade etti.Başkan Subaşıoğlu, ” Merkezefendi Belediyesi olarak 1.5 yıl içinde çok iyi projelere imza attık. Sosyal ve kültürel belediyecilik bakımından marka belediye olma yolunda önemli adımlar attık. Yine bir yandan da teknik projelerimiz de yürütüyoruz. Bu projelerimizi yürütürken de mali disiplinimizden kesinlikle taviz vermiyoruz. 2016 yılı içinde borçlanma öngörmeden bir bütçe tasarısıhazırladık. Geçen yıla oranla da yüzde 60 büyümüş bir bütçe hazırladık. Bu başarı, çalışanlarımızın ortak başarısıyla elde edilmiştir. Sendikamız ile SDS’lerin ödenmesi konusunda belli bir noktaya geldik. Bugüne kadar elde edilen başarının ödülü ve gelecek başarıların motivasyonu anlamında sözleşmeye imza atacağız. Çalışanlarımıza hayırlı uğuru olsun” dedi. Sendika Başkanı Osman Kurt ise SDS’nin imzalanmasından dolayı başta belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve belediye yönetimine teşekkür ederek, SDS’nin çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X