Mersin GİAD Sektör Komisyonları Buluştu

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) üyeleri tarafından, iş dünyasındaki sorunlara daha hızlı çözüm üretebilmek adına oluşturulan sektör komisyonları bir araya geldi.

Mersin GİAD Sektör Komisyonları Buluştu

Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol başkanlığında düzenlenen ve tarım, gıda ve hayvancılık sektör komisyonu, sanayi imalat sektör komisyonu, finans, sigorta ve kuyumculuk sektör komisyonu, tanıtım, basın- yayın ve medya iletişim komisyonu, sağlık sektör komisyonu, otomotiv sektör komisyonu ve hukuk sektör komisyonu başkanlarının katıldığı toplantıda, sektörlerde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri görüşüldü. Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol, yönetim kurulunun her sektörün sorunlarına vakıf olmadığını, fakat dernek üyelerinden Mersin’de faaliyet gösteren tüm sektörlerin temsilcisinin olmasından yola çıkılarak, her sektöre bir komisyon kurulduğunu söyledi. Kurulan bu komisyonlar ile sektörlerin yaşadığı olumsuzluklarda, sonuca daha kolay ulaşılabileceğini kaydeden İzol, “Mersin GİAD yönetimi 12 kişiden oluşmakta ve her sektörden bir iş adamı yönetimin içinde yer almaktadır. Fakat biz bunu yeterli görmüyoruz. İlimiz için gerek derneğimizin gerekse iş adamlarımızın daha aktif çalışarak hedeflerini üst seviyelere ulaştırmasını bilinçli bir şekilde amaçlıyoruz. Sektör komisyonlarının oluşturulmasındaki en büyük neden, sektörlerin yaşadığı sorunların bizlere daha çabuk iletilmesi ve en kısa sürede çözüme ulaştırılmasıdır. Bizler Mersin GİAD ailesi olarak bu derneği adına yakışır bir şekilde daha üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Sektör komisyonlarımızın amacı, temsilcilerimizin sektörlerinde yaşadığı sorunları masaya yatırarak en kısa sürede çözüm bulmaktır. Mersin GİAD ailesinin her bir bireyi, taşın altına elini sokarak çoğulcu bir yönetim anlayışı içerisinde olmaktır. Bu anlamda da sektör temsilcilerimize, komisyon üyelerimize büyük görevler düşmektedir” dedi. Konuşmaların ardından Mersin GİAD sektör komisyon başkanları tek tek kendilerini tanıtarak kendi sektörleri hakkında fikirlerini beyan ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X