Mersin’de Büyükşehir rüzgarı

Atıcılıkta Erdemli Olimpik Atış Poligonu’nda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Trap yarışlarında Burse ekibi hem ferdi hem de takım sıralamasında zirveyi kaptırmadı.

Mersin’de Büyükşehir rüzgarı

Mersin’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası Trap Yarışmaları’nda yine Büyükşehir Belediyespor fırtınası esti.

27-30 Ekim tarihleri arasında Erdemli Olimpik Atış Poligonu’nda düzenlenen organizasyonda 282 sporcu yer alırken, yarışmalar Türkiye atıcılık tarihindeki en yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Atışlar sonunda Bursa ekibi sporcuları zirveye ambargo koyarken, takım halinde de kürsünün en üst basamağında yer aldılar.

Büyük kadınlar ferdi kategorisinde Büyükşehir Belediyesporlu Nihan Gürer birinci olurken, ikinciliği Kocaeli Belediyespor’dan Serdağ Kandıra, üçüncülüğü de yine yeşil beyazlılardan Dilara Kızılsu aldı.

KÜRSÜYE AMBARGO

Büyük erkekler ferdi kategorisinde ise ilk iki sırayı yine Büyükşehir Belediyesporlu atıcılar paylaştı. Büyükşehir’in deneyimli atıcısı Alp Kızılsu birinci olurken, Alper Pınar ikinci olarak kürsüdeki yerini aldı başardı.

Öte yandan il takımları arasında yapılan takım klasmanında da Büyükşehir Belediyesporlu Alp Kızılsu, Oğuzhan Tütün ve Alper Pınar’dan oluşan sporculardan oluşan Bursa ekibi birincilik kupasının sahibi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X