Mersin’de sular duruldu

Başkan Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile birlikte basın toplantısı düzenlerken, “Birileri başarımızı gölgelemeye çalışıyor” dedi.

Mersin’de sular duruldu

Pazar günü Bursaspor’a konuk olacak Mersin İdmanyurdu’nda K.Karabükspor maçından önce futbolcuların idmana çıkmamasıyla başlayan kriz, Başkan Ali Kahramanlı ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ın birlikte yaptığı açıklamayla son buldu. 

Takımın, zor şartlar altında yeniden kurulduğunu ve başarılı grafik çizdiğini vurgulayan Kahramanlı, şöyle konuştu: “Ne zaman Mersin İdmanyurdu iyi giderse birileri bunu bozmaya çalışıyor. Geçen haftaki olayla ilgili dediler ki ‘Başkanım, bizim içeride ocak ayı maaşımız ve 12 maç başı ücretler ve primler var.’ Servet Çetin’e, ‘maç öncesi normal primlerinizi ödeyeyim, Bursaspor maçından önce veya sonra ödemenizi yaparız’ dedim.”

TAKDİR SİZİN DEDİM

“O da ısrarla ‘Başkanım, bizim hiç olmazsa maaşımızı ve primleri ödeyin’ dedi. Ben de ‘elimden geleni yapacağım’ dedim. Normal primleri ödedik, maaşlar kaldı. Aradı beni, ‘Başkanım maaşımız yatmıyorsa antrenmana çıkmıyoruz’ dedi. ‘Takdir sizin’ dedim. Zorla futbolcuya gidip, ‘Niye çıkmıyorsunuz’ diyecek halim yok. Çünkü o futbolcuyla 24 saat beraberim. Futbolcuyla aileyiz, bugüne kadar onlara en ufak bir şey söylemiş değilim. Ben kendi işimden, ailemden çok futbolcumla Mersin İdmanyurdu ile ilgileniyorum.”

NEDEN İSTİFA ETSİN

Ocak ayı dahil maaşların ve 4 maç başı ücretin ödendiğini belirten Kahramanlı, “İyi bir hava yakalanmışken birileri bunu bozmaya çalışıyor. ‘Hoca istifa ediyor’ diyorlar. Niçin kardeşim, ortada en ufak bir şey yok ki. Neden istifa etsin. Hocamız varken biz rahatız. Hocamız, işini yapan bir arkadaşımız. Bizim bundan sonraki süreçte önümüz açık. Biz, yukarı doğru gidip puanlar alacağız” dedi.

HATA YAPMADIM

Teknik Direktör Rıza Çalımbay da takımın iyi yerde olduğunu, futbolcuların antrenmana çıkmamasının kendisini de üzdüğünü belirterek, “Para olayında ben kenarda durdum. Başkana, ‘Bende bir hata varsa, bırakırım’ dedim. Ama ben hata yaptığıma inanmıyorum. Kendimden çok şey veriyorum. Burada başarılı olmak istiyorum. Başkanım bize aylarca da para ödemese burayı yaşatmamız gerekiyor. Futbolculara, ‘Para işini ve sahayı ayıracaksınız. Bu işi sahaya getirmeyeceksiniz’ dedim” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X