Merter ve İsmail Bursaspor’a faydalı olur mu?

Her iki isimle de bu sezon birlikte çalışan Akhisar teknik direktörü Aslan, “Merter takımımızın önemli bir parçasıydı. İsmail ise Douglao’nun olmadığı maçlarda oynadı. Takdir kamuoyunundur” diye konuştu.

Merter ve İsmail Bursaspor’a faydalı olur mu?

Beytullah SÜAT

Bursaspor transfer sezonunu hızlı açan takımlardan biri… Akhisar Belediyespor’dan Merter Yüce ve İsmail Konuk ile anlaşmaya varan yeşil beyazlıların yaptığı bu iki transfer şimdiden camia tarafından tartışılmaya başlandı. Peki, Merter ve İsmail Bursaspor’da neler yapar? Bu soruya en iyi cevap verecek kişinin Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Aslan olacağı kanısına vardık. Genç teknik adam gerek Merter, gerekse İsmail’in yeşil beyazlı takıma verecekleri konusunda görüş belirtmekten kaçındı.

KÖTÜ BİR ŞEY DİYEMEM

Akhisar Belediyespor olarak her iki oyuncudan da verim aldıklarını belirten Cihat Hoca, “Gerek Merter, gerekse İsmail çalışkan, karakterli oyuncular. Merter bizim takımımızın önemli bir parçasıydı. Çok iyi maçlar çıkardı. Takımın ana taşlarından birtanesiydi. Bunu istatistiklerde, rakamlarda da görebilirsiniz. Zaten hemen hemen bütün maçlarda oynattık. İsmail ise Douglao’nun olmadığı dönemlerde forma buldu. Ben gerek Merter’den gerekse İsmail’den çom memnundum. Her ikisi için de kötü bir şey diyemem. Biz ikisinden faydalandık” dedi.

BİR ŞEY DİYEMEM

“Peki hocam bu oyuncular Bursaspor’a neler verir?” dediğimizde ise genç teknik adam fazla yorum yapmaktan kaçındı: “Benim ilk olarak söyleyeceğim Bursaspor karakterli ve sağlam oyuncular transfer etti. Hayırlı uğurlu olsun. Bursaspor’a faydalı olurlar, olamazlar ben o konuda yorum yapamam. Şampiyon bir takım, şampiyon bir hoca. Faydalı olup olmayacaklarını beklentileri karşılayıp, karşılayamacaklarını zaman gösterir. Takdir kamuoyunundur. Bizim bir şey söylememiz yakışık almaz”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X