‘Merve dayanırsa bu evlilik yürür’

Ünlü aile danışmanı ve Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanı İnci Yeşilyurt, önceki akşam nikah masasına oturan Merve Boloğur ve Murat Dalkılıç çifti için ilginç bir öngörüde bulundu.

‘Merve dayanırsa bu evlilik yürür’

YÜKÜN ALTINA GİRECEK

Görkemli bir düğünle dünyaevine giren Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’a ilk öneri Aile Danışmanı ve Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanı İnci Yeşilyurt’tan geldi. Bir gazeteye ünlüler dünyasının evliliklerini yorumlayan Yeşilyurt, ‘Bu evlilikte yükün altına Merve giriyor. Ben Merve’nin daha fazla fedakârlıkta bulunduğunu düşünüyorum. Merve dayanabildiği kadar dayanacaktır. Murat yaramazlık yapmaz, Merve de yükten yorulmazsa birliktelikleri uzun sürer’ diye konuştu.

 

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN

İstanbul Adile Sultan Sarayı’ndaki masal gibi bir düğünle dünya evine giren Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ı bu özel gecelerinde çok sayıda ünlü dostu yalnız bırakmadı. Kıyılan nikahın ardından beraber sahneye çıkan çift, Murat Dalkılıç’ın Merve Boluğur’a özel olarak yazdığı ve ilk kez Harbiye konserinde seslendirdiği ‘Sonsuz Olsan’ isimli şarkıyı birlikte söyledi. Ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının isimlerini yazan Boluğur, adeta peri kızları gibiydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X