Merve Özbey’i kahreden haber: Yalvarıyorum nefes al

Şile’de dün 5 kişinin içerisinde olduğu teknede denizde kaybolan kişinin genç şarkıcı Onurcan Özcan olduğu öğrenildi. Özcan’ın haberini alan Merve Özbey, “Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Merve Özbey’i kahreden haber: Yalvarıyorum nefes al

ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Bugünde denizde kaybolan kişinin ünlü şarkıcı Onurcan Özcan olduğu öğrenildi.

Genç şarkıcı Özcan, YouTube’da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir isim.

Jandarma ekipleri, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri, halen kayıp olan ünlü şarkıcı Onurcan Özcan’ın bulunması için arama çalışması devam ediyor.
 

“YALVARIYORUM BİR YERDE NEFES ALIYOR OL”

Müzisyenin haberini alan ünlü şarkıcı Merve Özbey, Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol… daha çok şarkı yapacaktık seninle! Kardeşimiz tekne kazasında kayboldu… Dualarinizi eksik etmeyin” diyerek takipçilerinden yardım istedi.

SEVENLERİ YASTA

Genç müzisyenin haberini duyan hayranları üzüntülerini şarkıcının son paylaşımın altına yazdı. Genç müzisyenin kayıp haberine inanamayan sevenleri üzüntüleri şöyle yazdı:

sile-de-denizde-kaybolan-kisinin-unlu-sarkici-10913062_7294_m.jpg

sile-de-denizde-kaybolan-kisinin-unlu-sarkici-10913062_9424_m.jpg

sile-de-denizde-kaybolan-kisinin-unlu-sarkici-10913062_5448_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X