Merve’nin daha sesini duymadım

Kültür Sanat Festivali kapsamında Uludağ Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşan Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur’u şarkı söylerken hiç duymadığını itiraf etti.

Merve’nin daha sesini duymadım

RIDVAN DEMİR

Popçu Murat Dalkılıç, ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide genç hayranlarının sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin eşi Merve Boluğur’la düet yapmayı düşünüp düşünmediğini sorduğu Dalkılıç, ‘Aslında olabilir ama Merve bana sesini dinletmiyor. Evde sesini hiç duymuyorum. Çok iyi müzik dinleyicisidir. Şarkı da söylüyordur ama ben duymadım. Fakat birlikte bir sinema filmi ya da reklam çekebeliriz’ dedi. 

KAHRAMANIM KENAN DOĞULU’DUR

Sevenlerine yeni albüm müjdesi veren Murat Dalkılıç, ‘Rivayet’ adlı şarkısını ilk kez Bursa’da seslendirdi. Müziğe bar sahnelerinde başladığını belirten Dalkılıç, ‘2000 yılında Kenan Doğulu’nun bar programını izlemeye gitmiştim. Ondan büyük haz aldım. Kenan Doğulu benim kahramınımdır diyebilirim’ dedi. Mehmet Turgut’la anısını da paylaşan sanatçı, ‘Fotoğraf çektirmekten nefret ederim. Ama Mehmet’in çok güzel motivasyon tekniği var. Beni küvete üstsüz soktu’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X