Mesajlar ifşa olmuştu! Bomba açıklama

Mustafa Sandal’ın Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ancak Sandal’ın Irmak Ünal ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı ortaya çıktı. Hindistan bağlandığı yayında bakın ne dedi.

Mesajlar ifşa olmuştu! Bomba açıklama

Adı Mustafa Sandal’la aşk iddialarına karışan oyuncu Ceren Hindistan, geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak Sandal’la tanışma evresinde olduklarını itiraf etmişti.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Ceren Hindistan merak edilenleri canlı yayında anlattı.

Hindistan, telefonla bağlandığı 2. Sayfa’da “Mustafa Sandal bana yazarken Irmak Ünal’la birlikteymiş” dedi. İşte Hindistan’ın açıklaması:

“Mustafa Sandal’ın yanındaki kadını herkes ben sanınca DM’den mesaj attım. O gün de ‘tesadüfen arabamda sizin şarkınızı dinlerken paylaşım yapınca herkes ben olduğumu düşünüyor, ne yapalım’ dedim. O da ‘Cerenciğim hiç gerek yok. Hazır böyle şeyler yazılmışken aşk yaşayalım’ dedi. Duygusal bir konuşmaya geçti mesaj. Ben her zaman mesafeliydim. Hayranı olduğum bir insandı tamam ama hiçbir zaman aşk konusu geçmedi.
 

5bebe4aac03c0e241cafd082

Zor zamanlar geçiriyor, mantıklı düşünemiyor belki. Belki de bir boşluktan dolayı bana bunu yazıyor. Belki de alkollü mü acaba diye düşündüm. Mustafa Sandal bana o fotoğraf için ‘açıklama yapma, seni arayanlara telefon açma’ dedi. Bir bildiği var herhalde diye düşündüm. Meğer Irmak Hanım ile berabermiş bana onları yazarken. Ben de duyunca şok oldum. Ne gerek vardı böyle şeylere?

AŞK MESAJLARI ATMIŞTI

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Ceren Hindistan’ın Mustafa Sandal’dan gelen mesajları kendilerine gösterdiğini açıklamıştı.

İkilinin açıklamalarına göre Mustafa Sandal, Ceren Hindistan’a şu mesajları atmıştı

: “Sen çok güzelsin, ben yakışıklı neden sevgili olmuyoruz?”, “Tek sıkıntı sana bakarken yaşanacak konsantrasyon bozukluğu”, “Bana sana aşık olmaktan başka çare bırakmadın beni flörtle kandıramazsın”, “Gördün mü magazinlerdeki resimleri nasıl da güzel duruyoruz.”, ” Bana fotoğraf atar mısın gözlerine bakmak istiyorum”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X