Meşeli, PTT Alaplı Şubesi’ni Ziyaret Etti

PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşeli, Alaplı Posta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Meşeli, yapılacak yeni atamalarla birlikte Alaplı PTT’de çalışan sayısı…

Meşeli, PTT Alaplı Şubesi’ni Ziyaret Etti

PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşeli, Alaplı Posta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Meşeli, yapılacak yeni atamalarla birlikte Alaplı PTT’de çalışan sayısının yükseltildiğini ifade etti. PTT Alaplı şubesinde çalışan bazı memurların emekliye ayrılması ve yaz dolayısıyla bazı memurların izine ayrılması sonucu yeni memurlar atandı. Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli Alaplı Posta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personel ile müdürlüğün artı ve eksileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başmüdür Mehmet Meşeli Alaplı PTT Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Başmüdür olarak göreve geleli iki yıl oldu. Genelde ben her ilçeye ayda bir giderim. Böylelikle de personelimizi daha yakından tanımak fırsatı doğuyor. Bugün de Alaplı PTT Müdürlüğü’nde görevli arkadaşlarımızı ziyaret ederek karşılıklı çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde icra ettiklerine inanıyorum. Zaten Alaplı’daki çalışan personelimizden hiçbir şikayet almadık şimdiye kadar” diye konuştu. Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli “PTT kriterlerine göre Şubelerin işlem hacmine bağlı memur kadrosu belirleniyor. Bu potansiyel Alaplı’da olduğundan memur kadrosu arttığını söyleyebiliriz. Bu bağlamda Eylül ayın başından itibaren Alaplı’da 6 dağıtıcı olmakla beraber 13 memur hizmetle yürüteceğini buradan belirtmek isterim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X