Mesken’in inadı inat!

Lacivert beyazlılar, ilk yarısı 2-2 biten maçta Gürsu Belediyespor’u ikinci devrede bulduğu gollerle 6-2 ile geçmeyi başardı ve şampiyonluk yarışını bırakmadı.

Mesken’in inadı inat!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-19 Yaş Ligi 1. Küme 1. Grup’ta büyük çekişmeye sahne olan şampiyonluk yarışında Ertuğrulgazi Meskenspor, Gürsu Belediyespor’u 6-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısına lacivert beyazlılar çok hızlı başladı ve önce 3. dakikada Koray’la 1-0’ı, ardından 8’de ise Furkan ile 2-0’ı yakaladı. Ancak çabuk toparlanan Gürsu Belediyespor 26’da Hüseyin ve 32. dakikada Bülent’in golleriyle soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle girdi.

Ali Eren’den şov

İkinci yarının başında yine Ertuğrulgazi Meskenspor fırtınası esti. Lacivert beyazlılar golcüsü Ali Eren ile 49, 62 ve 69. dakikalarda fileleri tam 3 kez sarsarak durumu 5-2’ye getirdi. Baskısını tüm maç boyunca sürdüren Ertuğrulgazi Meskenspor, 83. dakikada Furkan ile bir gol daha buldu ve zorlu maçı 6-2 kazandı. Bu sonuçla lacivert beyazlılar lider Kestel Belediyespor ile arasındaki farkı koruyarak şampiyonluk umudunu sürdürdü.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Abbaz Özer (***), Harun Günaydın (**), Mehmet Korkmaz Sal (**)

GOLLER: Dk.3 Koray, Dk.8-83 Furkan, Dk.49-62-69 Ali Eren (E.Meskenspor), Dk.26 Hüseyin, Dk.32 Bülent (Gürsu Belediye)

ERTUĞRULGAZİ MESKENSPOR: Can (**), Aygün (**), Emre (**), Ümeyir (**), Oğuzhan (***), Şehmus (**), Furkan (***), Muhammet (**), Ali Eren (***), Koray (***), Tuğhan (**)

GÜRSU BELEDİYESPOR: Aykut (*), Mümin (*), Arif (**), Murat Can (*), Mithat (*), Hüseyin (**), Bülent (**), Murat (*), Can (*), Cihat (**), Ahmet (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X