Meslek lisesi ‘turnikelendi’

Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilçede bir ilke imza atarak turnikeli geçiş sistemi uygulamasına geçti.

Meslek lisesi ‘turnikelendi’

AYHAN FİDAN

Yaklaşık 900 öğrencinin eğitim gördüğü okulda düzenlenen törene Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

Turnikenin 2 faydasının olduğuna dikkat çeke Okul Müdürü Edip Özcan, ‘İlk olarak güvenlik açısından turnikeler bize çok fayda sağlayacak. İkinci olarak ta öğrencilerimizin devamsızlıklarını azaltmaya yol açacak. Okula gelmeyen öğrencilerimizin velilerinin kullanmış oldukları telefonlarına direk olarak mesaj gitmesini sağlayacak. Ayrıca, kapımızın yapımını gerçekleştiren Karacabey Belediyesi’ne de teşekkür ediyorum’dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de, Bursa’da sayılı okullarda bulunan bu turnikelerin Karacabey’de de bir okulda hizmet vermeye başlamasından mutluluk duyduğunu ifade etti

Belediye Başkanı Ali Özkan da okullara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Özkan, ,Güzel bir çalışma olmuş. Teknolojiye ayak uydurmamız gerekiyor. Otokontrol mekanizması olarak ve güvenliği sağlamak açısından çok iyi olmuş’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X