Mesleki Eğitim Merkezinden Açık Öğretim Okulları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı kurumlardan Edremit Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Açık Öğretim Okulları…

Mesleki Eğitim Merkezinden Açık Öğretim Okulları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı kurumlardan Edremit Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Açık Öğretim Okullarına yeni kayıt olan ve Açık Öğretim Okullarına kayıt potansiyeli taşıyan öğrenci ile velilerine yönelik olarak Edremit Mesleki Eğitim Merkezi’nin konferans salonunda bilgilendirme ve rehberlik toplantısı düzenledi. Merkez müdürü Turan Fırat Algül açılış konuşmasında Açık Öğretim Okullarının örgün eğitime devam edemeyen, eğitimi yarıda bırakmış, devamsızlık, başarısızlık gibi nedenlerle okuldan ayrılıp Açık Öğretim Okullarına kayıt yaptıranlar için; kayıtlar, kayıt yenileme, sınavlar, mezuniyet şartları ile ilgili genel bilgiler paylaştı. Algül, bu toplantıların daha sık yapılacağını, öğrenci ve velileri ile ilgili sürekli iletişim halinde olunacağını söyledi. Mesleki Eğitim Merkezi’nin Rehber Öğretmeni Cevdet Doğru da konu ile ilgili sunum yaparak, velilerden gelen soruları cevaplandırıldı. 02-03 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan Açık Lise sınavlarında öğrencilere başarı dilekleri sunularak toplantı sona erdirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X