Mesleki eğitime Yılmaz’dan destek

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 1999 Marmara Depremi sırasında hasar gören 15 derslikli bin 200 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Endüstri Meslek Lisesi için harekete geçeceklerini bildirdi. Okul Aile Birliği Başkanı Hazım Aydın ve yönetim kurulu

Mesleki eğitime Yılmaz’dan destek

CEMAL KIRGIZ

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan deprem testi raporlarını inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yeni deprem testi ve projelendirme çalışmalarının belediye tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. 16 yıl önce yapılan test sonuçlarının önemli olduğunu ifade eden Refik Yılmaz, aradan geçen süreçte okulun daha da yıpranmış olabileceğini vurguladı.

Okul Aile Birliği Başkanı Hazım Aydın’ın, 15 derslikli okulda, 54-55 derslikli eğitim ve öğretim verildiği yönündeki açıklamalarına da yanıt veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Okul alanı ve çevresi yaklaşık 15 dönümlük bir araziye sahip. Yeniden deprem testi yaptıralım. Belediye olarak projesini de hazırlatalım. Gemlik’e azami kaç derslikli Endüstri Meslek Lisesi gerekiyor, bunu değerlendirelim. Gemlik Belediyesi olarak biz üzerimize düşen görevi yaparız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X