Meslekte 30 yılını doldurana plaket

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) üyeleri, geçtiğimiz günlerde muhasebe haftası etkinlikleri kapsamında Podyum Davet’te düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Meslekte 30 yılını doldurana plaket

Meslekte 30 yılını dolduran oda üyelerine onur plaketlerinin verildiği gecede, TÜRMOB Genel Başkanı Prof. Dr. Cemal Yükselen ile Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş da hazır bulundu. BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, burada yaptığı konuşmada, ”Meslekte 30 yılını tamamlayan cefakar ve vefakar hesap emekçisi üstatlara onur plaketlerini takdim edeceğiz. En zor koşullarda mesleğimizi bugüne taşıyan sizlere bugünkü gelişmişliği mesleki birikimlerimizi borçluyuz. Her biriniz onlarca yeni meslektaş ve stajyer yetiştirdiniz. Ülkemizin ekonomik gelişimine önemli değerler kattınız İyi ki varsınız iyi ki sizlerle birlikte bu atmosferi paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

İLK TERCİHİMİZ DİYALOG

Konuşmasında sorunlarına da değinen Ahmet Hikmet Sönmez şunları kaydetti: ”Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorunların çözümünde ilk tercihimiz diyalog. Sivil toplum kuruluşu da olan meslek örgütümüz, üyelerimizden aldığı güçle, demokratik tepkimizi, taleplerimiz kabul görene kadar yaşamın her alanında gösterecektir. Taleplerimiz karşılık bulmadığı takdirde kentimizde ve ülke genelinde eylemler yapacağız. Angaryasız, mesleki olarak itibarımızın teslim edildiği, mutlu ve huzurlu bir çalışma yaşamında işimizi sürdürmek istediğimiz herkes tarafından bilinmelidir.”

Sönmez’in konuşmasının ardından meslekte 30 yılını dolduran mali müşavirlere onur plaketi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X