‘Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu olarak hedefe ulaşacağız’

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın haziran ayında yapılacak genel seçimlerinde Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun adayı Ali Çevdir, “İnşallah hedefe ulaşacağız. Seçimden sonra Meslekte Birlik ve Dayanışma kadroları iş başına gele

‘Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu olarak hedefe ulaşacağız’

ASLIHAN AYDIN

 

BSMMMO Başkan Adayı Ali Çevdir, projelerini açıkladı. Bursa Akademik Odalar Birliği’nde önceki akşam gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çevdir, ekip olarak tüm güçleri ile yola çıktıklarını söyledi. Hedefe ulaşacaklarını dile getiren Çevdir, “Seçimden sonra Meslekte Birlik ve Dayanışma kadroları iş başına gelecek ve gerçek yönetimi göstereceğiz” diye konuştu. 

Zor bir mesleği icra ettiklerini dile getiren Çevdir, meslek yaşamını iyileştirmek için projelerini hazırladıklarını kaydetti. Oda kaynaklarını etkin bir şekilde kullanacaklarını anlatan Çevdir, “Meslekte yeni uzmanlık alanlarına ihtiyacımız var. Bu dönem odamız çok şey kaybetti, bunu telafi edeğiz” diye konuştu. Yerelde ve yerinde eğitim hedeflediklerini bildiren Çevdir, organize sanayi bölgeleri (OSB) ve ilçelerde eğitim verilmesini sağlayacaklarını vurguladı. 

MESLEKTAŞA WEB SİTESİ

İşyerleri için nitelikli eleman bulamamaktan yakınan Çevdir, “Çözüm Oda’dan geçiyor, bu yüzden sertifika programları yapacağız” dedi. İş yükü karşısında çok sıkıntı çektiklerinin altını çizen Çevdir, “ Her gün bir çok bilgiyi her kurum ve kuruluşa sunuyoruz. Bunun çözümü için çalışacağız. Her meslektaşımıza bir web sitesi açacağız. Bizden tekrar tekrar istenen bilgileri otomatik olarak yükleyeceğiz. İster mükellef ister bankacısı olsun verilen şifreyle sadece o müşterinin bilgisine ulaşabilecek. Biz de zaman israfını önleyeceğiz” dedi. 

Ali Çevdir’in başkanlığındaki yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: Asım Karaman, Fatih Arslan, Ali Serbest, Tülay Erkılıç, Bünyamin Çolak, Cemil Gicvan.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X