Mess, Başlamadan Bitti

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, bazı eylemlere neden olan MESS tarafından yapılmalı planlanan ’Tehlikeli Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin (MESS) ÇED rapo…

Mess, Başlamadan Bitti

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, bazı eylemlere neden olan MESS tarafından yapılmalı planlanan ’Tehlikeli Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin (MESS) ÇED raporunun olumsuz çıkmasıyla, tesisin kurulmasının tamamen sona erdiği belirtildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, yaptığı açıklamada, “2011 yılında MESS tarafından Tavşanlı bölgesine yapılması planlanılan Tehlikeli Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili sorun, bugün geldiğimiz noktada olumsuz ÇED raporu ile resmen sona ermiş oldu” dedi. 2011 yılında kucağımızda bulduğumuz, MESS tarafından Tavşanlı bölgesine yapılması planlanılan Tehlikeli Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili sorunun olumsuz ÇED raporu ile resmen sona ermiş olduğunu söyleyen Kavuncu, “O günden bu yana olaya siyasi olarak yaklaşmadık. Bölgenin vekili olarak vatandaşlarımızın tedirginliğini ve itirazlarını dikkatlice dinledik. Her zaman bölge halkımızla işbirliği yaptık, birlikte hareket ettik. ÇED toplantılarına muhtarlarımızı ve halk sözcülerini kattık. bakanlarımıza bürokratlarımıza itirazlarımızı dile getirdik, net tavrımızı ortaya koyduk. Maalesef bu konuyu siyaseten istismar etmek isteyenler çıktı. Ancak halkımız bize güvendi, istismarcılara, provokasyon yapmak isteyen siyasi rantçılara prim vermedi. Bu süre içerisinde samimi duygularla hareket eden ve demokratik haklarını kullanarak kamuoyunu doğru aydınlatan tüm sivil kurumlara, vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.(Tİ-EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X