Messi kararını açıkladı

Barcelona’dan ayrılıp Manchester City’ye gidecek haberleri çıkan Lionel Messi, İspanya’da kaldı. Arjantinli oyuncu, duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.

Messi kararını açıkladı

Barcelona’ya sözleşme feshi için yazı gönderen ve ayrılığın eşiğine gelen Lionel messi, Katalan ekibinde kaldı. Arjantinli oyuncu kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Lionel Messi, kulüp başkanı Bartomeu’yu hedef alırken, “Bartomeu’nun kulüp yönetimi tam olarak felaket. Mutlu değilim. Ayrılmama izin verilmedi ve yasal bir anlaşmazlığın önüne geçmek adına kulüpte devam edeceğim” dedi.

Ayrılma kararını yeni teknik direktör Koeman’ın “Ayrıcalıklar yok” sözlerinin ardından aldığı iddia edilen messi, Hollandalı teknik adam için, “Şu anda yeni bir teknik direktörümüz var. Koeman. Yeni fikirleri var. Bu güzel bir şey ama önemli olan, takımın buna vereceği yanıt. Bizler, Barcelona’yı en üst seviyeye taşımalıyız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X