Messi’nin heykeli dikildi

Milli takımı bıraktığını açıklayan Arjantinli yıldızın Buenos Aires’teki heykeli törenle açıldı.

Messi’nin heykeli dikildi

Lionel Messi’nin milli takımdan ayrılık kararı, Arjantin’de 7 ‘den 77’ye herkesi ayaklandırdı. Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Luis Segura Lionel Messi’ye ‘dön’ çağrısında bulundu. 

 

Segura, “Messi bir değerdir, umarım fikrini değiştirir. Arjantin’in ona ihtiyacı var” açıklaması yaptı. Arjantin Milli Takımı eski kaptanı Pablo Sorin ise Messi’nin yokluğunun milli takım için felaket olacağını vurguladı. Sorin, diğer görüşlerin aksine Messi’nin aldığı kararın anlık değil, daha önce verilmiş bir karar olduğunu savundu ve geri dönmeyeceğini iddia etti. Arjantin’de halk da Messi’nin milli takımı bırakmasını istemiyor. Buenos Aires’te yıldız oyuncunun heykelinin açılışı yapılarak, Messi’ye dön mesajı gönderildi. Arjantin’de herkes, Başbakan Mauricio Macri dahil, yıldız oyuncunun milli takıma dönmesini istiyor. Messi ise henüz ‘dön’ çağrılarına yanıt vermedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X