MESS’ten 500 milyon TL’lik destek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), üyelerinin ve üye şirketlerin çalışanlarının Covid-19 salgınının yarattığı olumsuz koşullardan etkilenmemeleri için toplamı 500 milyon lirayı bulan bir destek paketini uygulamaya aldı.

MESS’ten 500 milyon TL’lik destek

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, konuyla ilgili açıklamasında, Covid-19 salgını nedeniyle zor bir dönemden geçen sanayiye can suyu olmayı hedeflediklerini söyledi. Üyelere ihtiyaç duydukları desteği sağlamak üzere tüm imkanları seferber ettiklerine vurgu yapan Akkol, ‘’Bu süreçte, çalışma arkadaşlarımızın ve ailelerinin sağlığını ilk sıraya koyuyoruz. Karşılıksız üye desteğimizi öne çekerek 2 yılı kapsayan ödemeyi tek seferde yaptık. Üyelerimizin aidat ödemelerini 6 ay süresince erteledik. MESS üyesi işyerlerinde çalışanların çocuklarına verdiğimiz eğitim bursunun ikinci dönem ödemelerini de erkene çektik. 5 bin gencimizin ödemelerini yaptık” dedi.

2 MİLYON MASKE ALIMI

– Çalışanlar ve çocukları için online eğitim programları
– Çalışanlar için indirimli online alışveriş kanalı
– Üye işyeri çalışanları için toplam 2 milyon maske alımı
– Malzeme tedariği ve teknolojik altyapı güçlendirme gibi konularda üye işyerlerine destek sağlanması

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X