Mestan kolları sıvadı

Şamil Çinaz’la temas kuran Mesut Mestan’ın teknik direktör adayları arasında Ertuğrul Sağlam, Mehmet Altıparmak, Yalcın Koşukavak, Mustafa Er ve İsmail Ertekin var. 

Mestan kolları sıvadı

Olağanüstü Genel Kurul öncesi Bursaspor’un tek başkan adayı olan Mesut Mestan kolları sıvadı. Transfer tahtasını açtırması için önemli bir paraya ihtiyacı olan Mestan’ın kaynak için görüşmelere başladığı belirtildi. Mesut Mestan’ın Süper Lig’e çıkabilecek kadro için de temaslara start verdiği ifade edildi. Özellikle teknik direktör konusunda atacağı adımlar merakla beklenen Mestan’ın listesinde Ertuğrul Sağlam, Mehmet Altıparmak, Yalcın Koşukavak, Mustafa Er ve İsmail Ertekin gibi isimlerin olduğu belirtiliyor. 

VOLKAN’I MI KASTETTİ?

Bu isimlerle ilgili nabız yoklamaya başlayan Mesut Mestan’ın transfer için ise ilk olarak Kayserispor’la sözleşmesi sona eren Şamil Çinaz’la görüştüğü ifade edildi. Bir dönem yeşil beyazlı formayı giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun yeniden Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Ayrıca Mestan’ın önceki gün Divan Kurulunu ziyaretinde ‘Kapımız herkese açık’ ifadesiyle Volkan Şen’i kastettiği ve deneyimli kanat oyuncusuyla ilgili de önümüzdeki günlerde gelişmeler yaşanabileceği ifade edildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X