Mestan’dan şampiyonlara çağrı

Başkan Mesut Mestan takıma ikinci testleri yaptıracaklarını belirtip, 5 şampiyon kulübün başkanının bir komite oluşturmasını önerdi.

Mestan’dan şampiyonlara çağrı

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, futbol dünyasında yaşanan koronavirüs vakalarını hayretle ve panikle takip ettiklerini söyledi. Mestan, “TFF’nin aldığı karar doğrultusunda geçen hafta takımı topladık. Şu anda tesislerde kamp yapıyoruz. Bir vakaya rastlamadık. Bu süreçte herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Futbolcuların bağışıklık sistemi daha güçlü olduğu için bir virüs vakası beklemiyordum. Gelinen süreci hayretle ve panikle takip ediyoruz. İnsan sağlığının futboldan daha önemli olduğunu biliyoruz. Çıkan haberlerden sonra 2. testimizi yaptıracağız” dedi.

SAHADAN ASLA KAÇMAYIZ!

Tamamen Süper Lig’e odaklandıklarını da belirten Mestan, “Her türlü hazırlığımızı yaptık ancak karşımıza pandemi çıktı. Bu süreçle ilgili bir karar almak lazım. Bu vakalar bizi düşünmeye itti. Futbolu çok seviyoruz. Biz kupamızı sahada almak istiyoruz ancak gelinen nokta bunu göstermiyor. Biz sahadan asla kaçmayız. Bizim hedefimiz Süper Lig’e çıkmak ancak biz hakedenin de çıkmasını istiyoruz” diye konuştu.

ŞAMPİYONLARA ÇAĞRI!

Mesut Mestan, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerine bir komite kurulması çağrısında bulunarak, “Biz 5 şampiyondan biriyiz. Şampiyon olmuş 5 kulübün başkanları bir komite kurabilir. Şu anda bütün yük TFF Başkanı Nihat Özdemir’in üzerinde. Bu bir ülke problemi. Yaklaşık 2 aydır futbolcular antrenman yapmıyor ve biz onları hazırlamakta zorlanıyoruz. Bu çıkan yeni vakalar hem bizi hem de ülkeyi tedirgin ediyor. Spor camiasının önde gelenleri elini taşın altına koymalı. Burada şampiyon kulüplerin başkanlarından bir tavsiye kararı alınabilir. Her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Bu virüs oyuncuların çocuklarına bulaşırsa hepimiz vicdan azabı çekeriz. TFF’nin açıkladığı talimatları bütün kulüplerin uygulaması çok zor. Şu anda önümüzde 35 gün var. Umarım bu sürede daha iyi bir duruma geliriz ve futbolumuzu oynarız. Bununla yaşamayı öğreneceğiz. Umarım normal hayatımıza döneriz” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİK!

Mesut Mestan sezon başında yaşadıkları kötü günlerin geride kaldığını belirterek şöyle devam etti: “Zor süreçleri şu an için atlattık. Biz camia olarak çok güçlüyüz. Çalışarak kötü günleri bertaraf ettik. Sezon başında Süper Lig’e dönme ihtimalimizi düşük görmüşlerdi. Puan silme cezasına rağmen futbol sahasında 49 puan aldık. Biz buraya alışık olmamamıza rağmen buraya ayak uydurduk. 2. sıradaki takımla aramızda 1 puan var. Şu an şampiyonluğa kenetlendik.”

ÇAĞLAR ŞAHİN SORUSU

Mesut Mestan Beşiktaş’ın gündemine girdiği öne sürülen kaleci Çağlar Şahin Akbaba için ise şunları söyledi: “Şu anda transferlerle uğraşmıyoruz. Altyapımızdan çıkmış 9 futbolcumuz var. Geleceğe yönelik bir kadro kurduk. Bu kadro Bursaspor’a hizmet edecek. Sadece Cağlar Şahin Akbaba’ya değil bütün futbolcularımıza teklifler geliyor. Bu durumlara işler düzelince bakacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X