Mestanlı Derneği binası Ata Bulvarı’nda yükseliyor

Bursa’da 2002 yılında kurulan Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği binası temeli Nilüfer Ata Bulvarı’nda atıldı.

Mestanlı Derneği binası Ata Bulvarı’nda yükseliyor

Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği  Sosyal Tesis binasının temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkan Vekili Ahmet Kılıç, Bulgaristan Mestanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan, Meclis Başkanı Ömer Lütfü,  Mestanlı Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Hasan Öztürk, Balkantürksiad Genel Başkanı Berat Tunakan, CHP Yıldırım ilçe başkanı Güner Alkan, dernek ve STK temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Öztürk, yapılacak olan bu sosyal tesisin kopmakta olan hemşeri bağlarını sonuna kadar güçlendireceğini söyleyerek, “Bu binanın bize katacağı en büyük artılardan bir tanesi de, bu topraklarda doğan ama geçmişini unutmayacak olan çocuklarımızın, torunlarımızın burada kaynaşmasıdır. Kendi derneğimizin yanı sıra diğer derneklerde bu sosyal tesisimizi ve binamızı kullanacaklarının sözünü veriyoruz” diye konuştu. 

Mestanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan da emeği geçen herkese Mestanlı halkı adına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X