Mesut Özil bombası! Yeni adresi…

Arsenal’da gözden çıkarılan Mesut Özil’in MLS’e transfer olabileceği iddia edildi. DC United, Mesut Özil ile ilgileniyor. Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimali bulunan oyuncunun kariyerine ABD’de devam edebileceği konuşuluyor. Mesut Özil, Mart ayından bu yana herhangi bir maçta forma şansı bulamadı. Öte yandan Mesut Özil’in dışında Sokratis Papastathopoulos’un da takımdan ayrılacağı belirtildi.

Mesut Özil bombası! Yeni adresi…

Arsenal’da gözden çıkarılan Mesut Özil’in yeni adresi MLS olabilir. 32 yaşındaki yıldız futbolcu, Arsenal’ın UEFA Avrupa Ligi ve Premier Lig kadrolarına dahil edilmedi. İngiliz basını yıldız futbolcunun Ocak ayında takımdan ayrılabileceğini iddia etti.

Daily Star’ın haberine göre, MLS ekiplerinden DC United, Mesut Özil ile ilgileniyor. Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimali bulunan oyuncunun kariyerine ABD’de devam edebileceği konuşuluyor.

Arsenal’dan haftalık 350 bin sterlin kazanan Mesut Özil, kulüp tarihinin en yüksek ücret kazanan oyuncusu olarak ön plana çıkıyor. Mesut Özil, Mart ayından bu yana herhangi bir maçta forma şansı bulamadı. Öte yandan Mesut Özil’in dışında Sokratis Papastathopoulos’un da takımdan ayrılacağı konuşuluyor.

NTV SPOR

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X