MESYEB’e akademik destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) Genel Müdürü Ramazan Karakök ve kurum eğitmenleri, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan

MESYEB’e akademik destek

MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök, buradaki konuşmasında tehlikeli sınıfa giren işlerde mesleki yeterlilik belgesi artık yasal zorunluluk kazandığını belirterek, kurumlar arasındaki işbirliğine büyük önem verdiklerini söyledi. UÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun akademik kadrosundan destek almayı arzuladıklarını kaydeden Karakök, ”TÜRKAK ve MYK tarafından akredite edilen MESYEB, sadece Bursa’da değil, Marmara Bölgesi’ne de hizmet vererek mesleki yeterlilikleri tarafsız bir şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Kurum olarak Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun tecrübesinden faydalanmak istiyoruz. Bu işbirliğinin iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına katkı sunacağına inanıyorum” dedi.

BÜYÜK FAYDA GETİRECEK

UÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karahan ise, MESYEB ile işbirliği yapmanın kendileri için önemli olduğunu dile getirdi. Karahan, ”MESYEB, hem çalışanlarımızın niteliğini geliştiriyor hem de iş sağlığı ve güvenliği konusunda sağlam zeminler oluşturuyor. MESYEB’in avantajları ve fırsatlarından her firmamız mutlaka faydalanmalı. Meslek yüksekokulu olarak MESYEB ile yapacağımız bu işbirliği iki kuruma da büyük fayda getirecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X