Metamfetamin üretim tesisine baskın!

Bursa’da narkotik polislerinin metamfetamin imalathanesine yaptığı baskında çok miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Metamfetamin üretim tesisine baskın!

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bir metamfetamin üretim tesisine düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve metamfetamin yapımında kullanılan kimyasal madde ile ekipmanlar ele geçirildi.

 

Yıldırım ilçesinin Mollaarap Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu madde imal edildiği ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Sabah saatlerinde eve operasyon düzenleyen narkotik polisleri, E.T (28), E.B (28) ve N.K.’yı (26) gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda 13 gram metamfetamin ele geçirilirken, metamfetamin yapımında kullanılan kimyasal madde ve ekipman da ele geçirildi.

NARKOTİK EKİPLERİ BİNLERCE GENCİ ZEHİRDEN KURTARDI

Şüphelilerin evinde yapılan incelemelerde satışa hazır 13 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca, üretim aşamasında olan metamfetamin, yüklü miktarda metamfetamin üretecek kimyasal maddelere de el konuldu. Narkotik polislerinin başarılı operasyonu sayesinde binlerce genç zehirlenmekten ve bağımlılıktan kurtulurken, gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Öte yandan, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, şüphelendikleri bir şahsın üzerinde yaptıkları aramada 500 adet extacy hap ele geçirildi. A.E. (21) emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca A.E.’nin hırsızlık suçundan da aranması olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X