METEM’li öğrencilerden geri dönüşüm çalışması

Mudanya Dörtçelik Mesleki ve teknik Eğitim Merkezi’nden (METEM) 4 öğretmen ve 6 öğrenciden oluşan proje ekibi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na bağlı olarak Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen Erasmus+Strateji

METEM’li öğrencilerden geri dönüşüm çalışması

ÖMER BİLİK

Ekip, 21-27 Şubat 2016 tarihleri arasında Finlandiya’nın Kokkola kentinde bulunan Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä adlı okulda proje çalışmalarına katıldıktan sonra Mudanya’ya döndü.

İTALYA YOLCUSU

Daha önce aynı proje çerçevesinde Bursa’da jarse, Portekiz’de mantar, Letonya’da neoprene malzemelerinden atıklar üzerine çalışan Dörtçelik ekibi, Finlandiya’da ise PVC atıklarından geridönüşüm çalışmaları yaptı.

Yapılan tüm proje ürünleri bir defile ile sergilendi. Kültür paylaşımının da gerçekleştiği Finlandiya ziyaretinden dönen ekip, Mudanya Dörtçelik METEM Giyim Üretim Alanı atölyelerinde projenin bir sonraki final ziyareti olan İtalya organizasyonuna hazırlanmaya başladı.

Okul, 6 öğretmen ve 8 öğrencinin katılımıyla 17-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Modena kentinde projede üretilen geri dönüşüm ürünlerini büyük bir final defilesiyle sergileyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X